Zakelijk

Voor een lunch, een borrel of catering bent u bij ons aan het juiste adres.

Zakelijke lunch, borrel of catering

Ligt uw kantoor in de omgeving van de Nieuwmarkt, het Waterlooplein, de Stopera of elders in het centrum van Amsterdam? Dan kunnen wij ook iets voor uw als bedrijf betekenen.

Zo kunnen wij een zakelijke lunch bij ons in de zaak verzorgen of kunt u met een groep collega’s bij ons terecht voor een gezellige borrel. En wanneer er reden is voor een bedrijfsfeest of er wellicht afscheid genomen moet worden van een gewaardeerde collega en u wilt een zaal huren in Amsterdam. Dan is dit net zo goed mogelijk bij Tisfris. 

Geen tijd om het kantoor te verlaten, maar u wilt uitpakken met een verzorgde lunch? Kies dan voor onze catering optie.

zakelijk lunchen tisfris amsterdam

Zakelijk lunchen

U wilt een gewaardeerde klantrelatie op een lunch trakteren? Of u heeft een zakelijke bespreking die u in een ongedwongen sfeer of op neutraal terrein wilt laten plaatsvinden? 

Bij Tisfris kunt u een tafel tot 10 personen reserveren. Wilt u een reservering maken voor een grotere groep, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wel vragen wij u om in dat geval contact met ons op te nemen.

Tijdens de lunch kunt u alle gerechten kiezen van onze menukaart of gebruik maken van de lunchdeal. Een aangepast menu is tevens bespreekbaar.

Geef bij het maken van de reservering in het opmerkingenvakje aan dat het een zakelijke lunch betreft, inclusief naam van het bedrijf, een telefoonnummer en e-mailadres. En wij regelen de rest.

zakelijke borrel tisfris

Borrel of feestje

U wilt uw collega’s trakteren op een leuke borrel of klein feestje buiten het kantoorpand na werktijd? En u zoekt een leuk, gezellig café waar u samen kunt zijn in een open, relaxte sfeer. Dan is Tisfris in het centrum van Amsterdam tijdens openingstijden deels af huren. 

Neem contact met ons op zodat we samen alle mogelijkheden kunnen bespreken. 

Metrostation Nieuwmarkt of Waterlooplein ligt om de hoek en lopen naar Centraal Station is 10 minuten. Zo kan iedereen veilig thuiskomen na een leuk samenzijn.

Geef bij het maken van de reservering in het opmerkingenvakje aan dat het een zakelijke borrel betreft, inclusief naam van het bedrijf, bereikbaar telefoonnummer/mailadres. En wij regelen de rest.

zakelijke lunch catering centrum amsterdam

Lunch catering op locatie in Amsterdam

Tisfris biedt heerlijke, zelfgemaakte lunchcatering aan. Maak een keuze uit ons uitgebreide menu. Of wanneer u specifieke wensen heeft en een menu wilt met bijvoorbeeld een soepje, broodje en sapje dan kunnen we dit in overleg speciaal voor u samenstellen. 

Alles wordt met liefde gemaakt van verse, seizoensgebonden ingrediënten. 

  • U kunt tot 24 uur vooraf gegarandeerd uw catering online bestellen voor minimaal 6 en maximaal 20 personen. Lunchcatering voor groepen groter dan 20 personen is mogelijk tot 24 uur van tevoren en altijd op aanvraag. 
  • Een lastminute lunch bestelling is tot 10.00 uur dezelfde dag telefonisch te bestellen via telefoon. Bel Tisfris op 020 – 622 0472 zodat wij zo snel mogelijk voor u aan de slag kunnen.
  • Alle catering bestellingen worden door ons persoonlijk bezorgd. De bezorgkosten worden bij de factuur opgeteld. In het centrum van Amsterdam ligt dit meestal rond de €10 – €15. Wij bieden geen personeel ter plaatse aan.

Andere feest en borrel mogelijkheden

Feestje of partij overdag

Voor als u een klein feestje wilt vieren en een volledige locatie niet nodig is. Dan is het mogelijk om een deel bij Tisfris af te huren. Op deze manier kunt u samen een feestje, borrel, babyshower of andere gelegenheid vieren overdag.

Bedrijfsfeest op locatie

U wilt het groots aanpakken! En zoekt een leuke intieme setting die u kunt huren voor een bedrijfsfeest of privé partij. Een locatie waar u alleen samen kunt zijn met collega’s of dierbaren in het centrum van Amsterdam.

Café Tisfris Amsterdam

Sint Antoniesbreestraat 142
1011 HB Amsterdam
Tel 020 622 0472
info@tisfris.nl

 

Open

Zondag t/m woensdag 09.00 – 19.00
Donderdag t/m zaterdag 09.00 – 20.00

Tafel reserveren

Tisfris, Sint Antoniesbreestraat 142, 1011 HB Amsterdam