Uit-menu

Wij hebben speciaal voor jou, als bezoeker van het nationale opera en ballet onze kaart zo samengesteld dat jij voor de voorstelling begint een overheerlijke maaltijd kunt nuttigen. 

Maak van jouw avond uit een totaal beleving

De Stopera is op nog geen 5 minuten lopen van Tisfris. En daarom de ideale start van jouw avond uit. Samen met onze chef kok hebben wij een kaart samengesteld met overheerlijke verse gerechten. Van koud tot warm. En die wij voorafgaand aan jouw voorstelling kunnen serveren.

Geef vooraf even aan hoe laat de voorstelling is en de keuken zal ervoor zorgen dat je weer op tijd de deur uit gaat. Zodat je geen moment van de voorstelling hoeft te missen. 

tisfris uitmenu stopera 3 gangen 25 euro

Uit-menu

Stel je eigen menu samen met de verschillende opties van de kaart. Houd het zo simpel of maak het zo uitgebreid als jij dat zelf wilt. Hier enkele voorbeelden.

To share

  • Borrelsnacks
  • Friet
  • Vegetarische salade

Quick en easy 

  • Warm gerecht, vlees, vis of vega. Geserveerd met friet, salade of brood.

Uitgebreid

  • Soep of salade om te delen
  • Warm gerecht, vlees, vis of vega. Geserveerd met friet, salade of brood
  • Koffie, thee of likeur met een proeverij van zoetigheden toe

Hier staan we voor

Dagelijkse vers

Alle gerechten worden dagelijks vers bereid.

Verse ingrediënten

We gebruiken verse, veelal biologische, producten van de beste kwaliteit.

Wisselend menu

We wisselen regelmatig ons menu zodat we voor jou, de lekkerste en origineelste gerechten (passend bij het seizoen), kunnen bereiden.

Creative chefkoks

Onze creatieve koks zijn verantwoordelijk voor de zeer uiteenlopende gerechten op onze kaart. Veelal gemaakt van biologische, duurzame producten. Ook is er volop keuze uit vegetarische of vegan opties.

Onze producten

Fair trade, biologisch, duurzaam, goede kwaliteit.

Organische Fairtrade koffie

Onze luxe organische koffie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde biologische espresso bonen die zonder chemische pesticiden worden verbouwd. Dit geeft de bonen een unieke smaak. En dat proef je. 

Gebied en geschiedenis Tisfris

Cafe Tisfris is gevestigd in het Pentagon, een woonblok, dat is ontworpen door architect Theo Bosch. Het complex inclusief het binnenplein is opgeleverd in 1983 na de oplevering van het eerste metronetwerk in Amsterdam en onderdeel van de stadsvernieuwing in Amsterdam. 2 Jaar na oplevering is in 1985 Cafe Tisfris opgericht aan de Sint Antoniebreestraat 142. En daar zitten we nog steeds. 

 

De Gemeente Amsterdam, waarvan het stadhuis tussen Tisfris en de Stopera op het Waterlooplein gevestigd is, had eind jaren ’70/begin jaren ’80 het plan om – om naast de metro en de Stopera – een brede 4-baans weg aan te leggen van Amsterdam centrum naar oost. Maar omdat de buurtbewoners fel protesteerden is de brede weg er nooit gekomen. De brede brug, grenzend aan Cafe Tisfris en het Rembrandthuis, was, als onderdeel van dit plan, gelukkig al wel aangelegd. Hierdoor kunnen onze gasten nu volop genieten van een heerlijk ruim, zonnig terras met fantastisch uitzicht. 

Reviews

Eerder vandaag voor het eerst het Uit-menu geprobeerd. Eten was heerlijk en op tijd geserveerd. Geen stress gehad om op tijd bij onze voorstelling in de Stopera te zijn.

Pieter Feenstra

Het Uit-menu genomen vandaag. Als hoofdgerecht gekozen voor de bospaddenstoelen. Een aanrader!

Lyan

Gisteren na ons bezoek aan het Rembrandthuis bij Tisfris het Uit-menu gekozen. Erg lekker, goede service en een fijne prijs als je bedenkt wat je er voor krijgt.

Dave Smith

Café Tisfris Amsterdam

Sint Antoniesbreestraat 142
1011 HB Amsterdam
Tel 020 622 0472
info@tisfris.nl

 

Open

Zondag t/m woensdag 09.00 – 19.00
Donderdag t/m zaterdag 09.00 – 20.00

Tafel reserveren

Tisfris, Sint Antoniesbreestraat 142, 1011 HB Amsterdam